Over Ons

Kwaliteit is geen handeling, het is een gewoonte.

Wij zijn QARTZ! Wij BouwenOntwikkelenCreërenBedenkenVervaardigenOntwerpenOnderhoudenMarketen Webshops

QARTZ webshop specialisten bestaat uit een team van geroutineerde designers, ontwikkelaars, online marketeers en e-commerce adviseurs.
Wij hebben jarenlange expertise vergaard in alle onderdelen van de web-technologie en de digitale marketing.
Onze krachten en kennis hebben we om deze reden gebundeld in een sterk en dynamisch team waar kwaliteit voorop staat: QARTZ.

“Kwaliteit is geen handeling … Het is een gewoonte!”

Op alle vlakken van een State-of-the-Art webshop kunnen wij u van dienst zijn.
Van concept tot kant-en-klaar product.
Elke stap wordt onmiskenbaar, in nauw overleg met u, op heldere wijze besproken en doorgenomen.

ONZE MISSIE

Bij QARTZ weten we hoe moeilijk het soms is om een onderneming draaiende te houden. Om deze reden helpen en ondersteunen wij onze klanten om hun business te laten groeien en sterker te maken. Zo hebben we voor onze klanten diverse succesvolle online marketingstrategieën toegepast waardoor ze hun rendement hebben kunnen verhogen.

ONZE VISIE

Bij QARTZ streven we ernaar om door middel van innovaties, zowel technologische als marketingtechnische, onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom continue voor onze klanten in de weer om de jongste e-commerce ontwikkelingen te vertalen naar concrete toepassingsmogelijkheden.

WAAROM U VOOR QARTZ KIEST

QARTZ is een jong en dynamisch bedrijf met een sterk, gemotiveerd en enthousiast team met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce. Wij houden van heldere afspraken, heldere communicatie en glasheldere transparantie zonder verrassingen achteraf.

Op deze manier helpen wij bouwen aan tevredenheid en een uitstekende relatie met onze klanten.

  Blijf op de Hoogte

  Blijf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen in de e-commerce. Meld u aan en ontvang onze professionele en zeer handige e-commerce tips.

  0
  +
  Gelukkige klanten
  0
  Jaar opgebouwde ervaring
  0
  Score
  0
  Kopjes Koffie